Imprimaţi acest Page

DESPRE NOI

20 ani de experienta, 15 ani de competitie economica

“Professional este nu doar cea mai puternica agentie de resurse umane din Romania, dar     reprezinta si cea mai veche initiativa locala din domeniu.”

 

 

Aparuta pe fondul necesitatii de profesionalism si promptitudine pe o piata aflata in plin proces de maturizare, compania s-a dezvoltat simultan pe trei directii majore:

 

  • Orientarea catre client: intelegerea si evaluarea nevoilor clientilor, in mod corect si in timpul cel mai scurt.

 

  • Metodologii de lucru: crearea si implementarea de metodologii specifice, create pentru a surprinde cu exactitate si pentru a oferi solutiile optime nevoilor dumneavoastra. Crearea si aplicarea acestor metodologii ne-a diferentiat fata de restul companiilor ce ofereau servicii similare, pozitionandu-ne in continuare ca lideri de piata.

 

  • Teritoriu: extinderea constanta a teritoriului acoperit de serviciile noastre, astfel incat sa ne aflam acolo unde aveti nevoie de expertiza noastra.

 

 

AFILIERE

Suntem si vom fi prezenti acolo unde se afla partenerii nostri. Dorim sa contribuim la dezvoltarea unui climat antreprenorial bazat pe respectul, pretuirea si incurajarea valorilor muncii. Dorim sa ne aducem contributia la cariera de succes a fiecarui candidat inregistrat in banca noastra de date. De aceea, suntem afiliati la:

 

CORNERSTONE INTERNATIONAL GROUP – una dintre primele 5 companii profilate pe Executive Search, pe plan mondial.

 

AMCHAM – Camera de Comert Americana
In calitate de membru al Camerei de Comert Americane, Comitetul pentru Munca, Professional reprezinta interesele clientilor sai la cele mai inalte niveluri.

 

UGIR – Uniunea Generala a Industriasilor Romani
In calitate de membru al organizatiei patronale ANROM, Professional este implicata si in procesul legislativ la nivelul comisiilor de dialog social.