Pachet Interim

Pornind de la evolutia nevoilor specifice ale clientilor nostri, nationali si internationali, precum si de la expertiza de peste 15 ani in oferirea de solutii integrate bazate pe interimat, am alcatuit un pachet de servicii special destinat acestui tip de nevoi.

Am dezvoltat si dezvoltam in continuare proiecte cu un areal larg de acoperire atat din punctul de vedere al complexitatii, volumului dar si al anvergurii, in industrii precum industria alimentara, textila, petroliera, in agricultura, in domeniul informatic. Proiectele noastre se deruleaza la nivel national si international acoperind si tari precum Germania, Belgia, Franta, Elvetia etc.

687+

Oameni angajati

672+

Companii satisfacute

Oferim servicii extraordinare

Pachetul Integrat Interim

Servicii cuprinse in pachet

01

Recrutarea si evaluarea personalului

cu aplicabilitate in zona de interimat unde aceste procese sunt paritularizate ca volum si ca specializare profesionala.

02

Plasarea personalului si asistenta lui

pe intreaga durata a derularii contractului.

03

Angajarea personalului

cu abordarea detaliilor legale, operationale, de sanatate si siguranta muncii, de integrare profesionala si organizationala.

04

Administrarea si salarizarea personalului

de la intocmirea contractelor de munca, administrarea tuturor formelor legale legate de derularea in conditii optime a activitatii profesionale, servicii on site de asistenta specifica, salarizare, administrarea relatiei cu angajatul si cu autoritatile competente in acest domeniu.

05

Logistica – informationala, operationala, legala

Punem la dispozitia clientilor nostri o infrastructura logistica detaliata si permanent actualizata pe toate cele trei componente.