Recrutare si angajare pe masura potentialului tau

0
ani de experienta

Professional este nu doar cea mai puternica agentie de resurse umane din Romania, dar reprezinta si cea mai veche initiativa locala din domeniu.

0
ani de prezenta internationala

Prin afilierea la retele internationale si prin propria retea de birouri ne-am extins constant teritoriul acoperit, pentru a fi acolo unde partenerii nostri au nevoie de expertiza noastra.

Recrutare si angajare pe masura potentialului tau​
Servicii complete de resurse umane in Romania si Europa
Partenerii tai pentru o cariera de succes
Locuri de munca in Romania si nu numai
Previous
Next
Aici gasesti

Solutii complete de personal

Cel mai performant pachet de servicii complete, dedicat pietei romanesti, care acopera nevoile de recrutare, testare si plasare de personal. Rezultat: armonizarea constanta a structurii organizatiei cu obiectivele si cu piata pe care functioneaza, cresterea competitivitatii acesteia prin cresterea calitatii resurselor umane.

Ce oferim ?

Executive Search

Abordare de succes conceputa pentru a raspunde în mod optim nevoilor organizatiilor-client de personal înalt specializat, de experti cu o experienta notabila sau de alte personalitati.

Suntem aici pentru tine

Training si Dezvoltare Organizationala

O abordare speciala atât din punctul de vedere al administrarii nevoilor de training ale organizatiei-client, cât si din punctul de vedere al constructiei programelor de training. Rezultat: cresterea eficientei muncii si a performantelor organizatiei, cresterea coeziunii în grup, acumularea de noi cunostinte si deprinderi.

Procesul de Selectie si plasare pentru aplicanti

Chiar daca stiti precis care este job-ul potrivit sau chiar daca inca nu v-ati decis si analizati diferite variante, va invitam sa accesati "Oportunitatile profesionale".
Veti gasi o varietate de job-uri in mai multe orase alte tarii, din industrii/domenii diferite atat pentru cei care sunt la inceputul carierei cat si pentru cei care detin diferite nivele de experienta.
Pentru a va maximiza sansele sa fiti contactat de Recrutorii nostrii va sugeram sa aplicati la acele posturi unde nivelul de compatibilitate intre cerinte si experienta este crescut. In cazul in care nu identificati un post potrivit, puteti sa va inscrieti in baza de date astfel existand posibilitatea ca in momentul in care apar posturi compatibile, sa fiti contactat.

Al doilea job, sursa de venituri suplimentare

Interviu Cristina Pasat, General Manager – Professional

Cat de stabile sunt job-urile azi in Romania?

Interviu Cristina Pasat, General Manager – Professional

Temporariatul – noul sistem de angajare

Interviu Cristina Pasat, General Manager – Professional

Sustinem proiecte durabile

Azi student, maine specialist

Un viitor prin formare